GOYA

YILDIZ HOLDING’DE SİZLERLE SANAT GOYAMIZ

LinkedIn

Kıymetli takipçilerim,

Sanatsever dostlar,

Bu hafta size üç sanat sorusu yöneltmiştim ve cevaplayanlardan 20 kişi ile Çamlıca Kampüsümüzde bulunan sergileri gezdireceğimizi duyurmuştum. Her birinizin sanata olan derin ilgisi beni ziyadesiyle memnun etti. İtiraf edeyim, beklediğimden çok katılım oldu; doğru cevaplayanları tebrik ediyorum.

Çamlıca Kampüsümüzde çağdaş sanatın ve hat sanatımızın nadide örneklerini, arkeolojik buluntuları, sanatı teknolojiyle buluşturan dijital enstalasyonlara kadar birbirinden kıymetli eserleri ve manalarını birlikte keşfettik; #goya yaptık.

Peki tur boyunca neler oldu derseniz? Bakın ev sahibi arkadaşlarım ne anlatıyor: Bir kısmınız hat sanatına meftun oldu, bir kısmınız ise dijital enstalasyonlardan gözlerini alamadı. Sanata bu kadar iştiyakla bağlı takipçilerimle bir arada olmak gerçekten çok güzel. Herkesin eserleri farklı yorumlaması, sanatın ne kadar şahsi bir yolculuk olduğunu bir kez daha gösterdi. Katılanlara çok teşekkür ediyorum.

Umarım bir dahaki sefere sizlerle de buluşuruz. 

Bu arada, katılamayanlar üzülmesin. Bu tür davetler için takipte kalabilir ve aynı zamanda koleksiyonumuzda bulunan eserleri (0216) 524 25 00 numaralı telefondan randevu alarak, haftanın 7 günü, 09.00-17.00 saatleri arasında Çamlıca Kampüsümüzde bulunan sergi salonumuzda ücretsiz olarak görebilirsiniz.

YORUM YAZIN