Marka

GODIVA DUBAI MALL AÇILIŞI

LinkedIn

Dün GODIVA’nın Dubai Mall mağazasının açılışına katıldık! 🎉

Bütün ekibe harika işler çıkardığı için gönülden teşekkür ettim! Herkesin yüzü gülüyordu, bu da gelecekte daha büyük başarılar elde edeceklerine dair inancımı güçlendirdi.

Arkadaşlarıma Godiva’nın ikinci kuşak temsilcisi Pierre Draps’ın şu sözlerini hatırlattım: “Çikolatanın içine doğdum. Aklımı başımdan aldı, tüm hayatımı çikolata sanatına adadım. Rüya gibi bir hayat yaşadım.”
Düşünün bizler ne şanslıyız; hala çikolata işindeyiz, çikolatayı hem yapıyor, hem insanlara sunuyoruz.

Como Gölü’nde Pierre Draps ile, vefatından birkaç ay önce, GODIVA geleneksel Trüflerini onun tarifine göre birlikte yapmıştık. Bugün ise bu zengin geleneği yetenekli çikolatacımız Şef Ilyse Wilmots sürdürüyor. Açılışta bizlere o anda enfes bir gösteri yaptı: İçinde bol antep fıstıklı kadayıf dolgulu bitter çikolatalı trüf toplarını, sütlü çikolatayla kaplayıp, üstüne speculoos parçaları serptikten sonra şaheserinin üstüne bir altın yaprak kondurdu. Gerçekten de her bir katmanıyla birlikte sadece lezzetli bir çikolata değil, aynı zamanda bir sanat eseriydi karşımızdaki.

GODIVA’da emeği olan tüm arkadaşlarımı eski gelenekleri günümüz trendleriyle ustaca harmanladıkları için tebrik ediyorum. Daha nice yeniliklere ve unutulmaz çikolata deneyimlerine diyoruz o halde! 🍫✨ #mutluetmutluol

YORUM YAZIN