İş Hayatı

PLADİS’İN CİDDE’DEKİ ORTA DOĞU, KUZEY AFRİKA VE HİNDİSTAN GENEL MERKEZİ AÇILIŞI

LinkedIn

Bu hafta bereketle başladı! Dün, Cidde’de üç ofisimizi bir araya getiren yeni ofisimizin açılışını kutluyoruz. Pazar akşamı açılışa katılmak için Cidde’ye geldim ve burada umre yapmak fırsatı buldum. Babamın elli yıl önce bu bölgelere ihracat yaparken kutsal mekanları ziyaret etme hayali vardı; bu hayali gerçekleştirebildiğimiz için çok mutluyum.

50 yıl önce başlayan ihracat serüvenimiz, bugün bölgesel ofislerimizin ve tesislerimizin sayısını artırarak büyümeye devam ediyor. Yeni ofisimiz, Ülker, McVitie’s ve Godiva gibi markalarımız için operasyonel yeteneklerimizi güçlendirecek ve pazarda liderliğimizi pekiştirmemize yardımcı olacak.

Ayrıca Yıldız Holding olarak sanatın iyileştirici gücüne inanıyoruz ve bu nedenle koleksiyonumuzdaki eserleri tüm çalışma arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Türkiye’de başlayan bu uygulamayı Londra ve New York’ta sürdürdük ve şimdi Cidde’de de bu geleneği başlatıyoruz. Sanat koleksiyonumuzun bir parçası olmak, #mutluetmutluol felsefemizin bir yansımasıdır.

Bu yeni ofisimizin, daha iş birliği içinde çalışmamızı sağlayarak yenilik ve mükemmelliğin merkezi olacağına inanıyorum. Tüm ekibimiz ve markalarımız için hayırlı olmasını diliyorum.

 

 

YORUM YAZIN